İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, İHA Saldırısı Sonrası Üssü Ziyaret Etti

Herzi Halevi, sosyal medyada çıkan ölüm iddialarının ardından, kayıplar veren askeri üssü ziyaret etti.

14.10.2024-10:38 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-10:38) İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, İHA Saldırısı Sonrası Üssü Ziyaret Etti

Hizbullah'ın İHA Saldırısının Ardından Genelkurmay Başkanı Halevi Üssü Ziyaret Etti

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Hizbullah tarafından düzenlenen ve dört askerin hayatını kaybettiği, 58 askerin yaralandığı İHA saldırısının ardından Hayfa bölgesindeki askeri üssü ziyaret etti.

Askerlerle Bir Araya Geldi

İsrail ordusunun resmi açıklamasına göre, Halevi, yaşanan acı kayıpların ardından morallerini yükseltmek amacıyla askerlerle bir araya geldi. Ziyaret esnasında yaşanan saldırının üzücü sonuçlarını vurguladı.

Sosyal Medyada Ölüm İddiaları

Saldırının gerçekleştiği sırada Halevi'nin üste bulunduğuna dair sosyal medya platformlarında bazı iddialar dolaşmıştı. Ancak, Halevi'nin bu ziyaretle birlikte sağlık durumunun iyi olduğunu gösterdi.

Sonuç olarak, bu olay, İsrail ordusunun parçalı bir gündemle karşı karşıya olduğunu ve askeri operasyonların sonuçlarının ağır olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Hakkında sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar bulunan İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi...

Hakkında sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar bulunan İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi (solda), Hizbullah'ın dün insansız hava aracıyla (İHA) hedef aldığı askeri üssü ziyaret etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal