İspanyol Basınında Arda Güler! Rekor Bonservis Bedeli!

İspanyol basını, İngiliz Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için 80 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia etti.

31.07.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 31.07.2024-16:50) İspanyol Basınında Arda Güler! Rekor Bonservis Bedeli!

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler için dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Defensa Central'in haberine göre, bir aracı, Real Madrid'in Arda Güler için ne istediğini öğrenmek amacıyla Madrid'in kapısını çaldı.

Newcastle United'ın Rekor Teklifi

Premier Lig'den bir kulübün Arda'yı istediği ve bu kulübün Newcastle United olabileceği söylendi. Newcastle United'ın, Arda Güler için Real Madrid'e 60 milyon Euro artı 20 milyon Euro bonus ödeyebileceği belirtildi. Bu transfer gerçekleşirse, Arda Güler, Real Madrid'in en pahalı ikinci satışı olacak. Real Madrid, 2018/19 sezonunda Cristiano Ronaldo'yu 117 milyon Euro'ya Juventus'a göndermişti.

Real Madrid'den Ret

Haberde, bu aracı kişinin Real Madrid cephesine, "Eğer Arda'yı satmayı düşünüyorsanız, 1 gün içinde satılır" ifadesini kullandığı belirtildi. Ancak Real Madrid, Arda Güler'i dokunulmaz olarak görüp, bu teklife sıcak bakmadı.

Florentino Perez ve Ancelotti'nin Gözdesi

Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından çok beğeniliyor. Arda, kulübün geleceği için önemli bir "inci" olarak değerlendiriliyor. Real Madrid'deki ilk sezonunda 12 maçta görev alan genç oyuncu, 6 gol kaydetti.

Newcastle United'ın rekor teklifi, Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak Real Madrid, bu genç yetenekten vazgeçmeyi düşünmüyor. Arda Güler'in geleceği, Madrid'de parlak bir şekilde devam edecek gibi görünüyor.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal