İsmi Galatasaray ile geçiyordu: Lazio başkanından Fred açıklaması

Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunan Fred ile ilgili açıklamalarda bulunan Lazio Başkanı Claudio Lotito, teknik direktör Maurizio Sarri’nin oyuncunun transferini istemediğini duyurdu.

29.07.2023-16:52 - (Son Güncelleme: 29.07.2023-16:56)

Transfer döneminde adı en çok konuşulan isimlerden birisi olan Manchester United’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred’i transfer etmek istediği iddia edilen Lazio’dan bir Son Dakika açıklaması geldi.

Sergey Milinkovic-Savic’i Arabistan’a gönderdikten sonra orta saha transferi yapmaya hazırlanan Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, Galatasaray’ın da nabız yokladığı Fred ile ilgili olarak teknik direktör Maurizio Sarri’nin olumsuz rapor verdiğini duyurdu.

Lazio Fred Açıklaması

Sarri Fred’i istemiyor

Yeniçağ’ın haberine göre; 30 yaşındaki orta saha hakkında açıklamalarda bulunan Lazio başkanı Claudio Lotito oyuncunun transferi hakkındai "Manchester Unitd ile görüşmelere başlamaya ve Fred için teklif vermeye hazırdım. Ancak Maurizio Sarri bana hayır dedi. Fred'i istemiyor" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Manchester United ile 56 resmi maça çıkan Fred, 6 gol ve 6 asistlik bir katkı sağladı. 

Torreira için uzun süre nabız yokladılar

Öte yandan Lazio’nun Galatasaray’da forma giyen Lucas Torreira için sarı kırmızılılara 15 milyon euro’luk bir teklifte bulunduğu fakat Galatasaray’ın bu teklifi geri çevirdiği ifade edilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal