Isınmak için doğal gaza binlerce lira ödemenize gerek kalmadı! Yeni icatla kombinizi çöpe atacaksınız

Kış aylarında özellikle vatandaşların en sık yaşadığı problemlerden birisi doğal gaz faturalarına binlerce TL para ödemekti… Artık bu devir yeni alternatif bir ısınma yöntemiyle geride kalıyor! Kombileri söktürecek yeni icadın tanıtımı yapıldı.

11.03.2024-17:14 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-17:14) Isınmak için doğal gaza binlerce lira ödemenize gerek kalmadı! Yeni icatla kombinizi çöpe atacaksınız

Yeni girişimlere hız kesmeden devam edilirken; resmen vatandaşların hayatını kurtaracak, doğalgaz faturalarını geride bırakacak alternatif bir ısınma yönteminin icadı geliştirildi. Girişimciler, kombileri sökülecek doğalgazı ise tahtından edecek yepyeni bir çözüm önerisiyle geldiklerini dile getirdi. Gelişen teknolojiyle artık doğalgaz faturalarına binlerce TL ödeme devri kapandı. Kolaylıkla ısınacak tasarruf imkanını yakalayacaksınız. 

Yüksek doğalgaz faturaları geride kalacak

Vatandaşlar kış dönemlerinde en çok doğalgaz faturalarının yüksek gelmesinden şikayet ediyordu. Gelişen teknoloji ile girişimciler ise bu konuya farklılık getirerek yeni bir icat üretti. Doğalgazın alternatifi olacak harika bir buluşu sunan girişimciler; hem tasarruf hem de kolay ısınma imkanını sağlayacak bir yöntem bulduklarını dile getirdi. Yüksek doğalgaz faturalarından bıkmış olan vatandaşlar, artık ısınmak için bu yeni yönteme başvuracaklar. Gaziantep ve Tokat’tan umut veren buluş, doğalgaz faturalarını veda etmeye imkan tanıyacak!

Doğal gaz yerine yeni icat bulundu 

Boyayla ısınmak mümkün olacak! Kombilere veda edilecek

Gaziantep ve Tokat’tan umut veren buluş ile yeni geliştirilmiş olan bir aletle boya ısıya dönüşecek. Konutlarda bulunan kombileri söktürecek olan bu yeni ısınma cihazıyla birlikte; elektrik enerjisi ısıya dönüşecek ve bu özel boya sayesinde konutlar kombilerden daha fazla ısınacak. Söz konusu olan bu boya hem sürdürülebilir hem de çevre dostu olmasıyla birlikte; tüm vatandaşlara adeta umut ışığı oldu. Karbon boyalardan oldukça farklı olan bu yeni ısıyı üreten boya cinsi tamamen organik boyalar kullanılarak elde edilebiliyor. 

Evin her yerine uyarlamak mümkün

Özel olarak üretilip ısıya dönüştürülen boya; granit, fayans, duvar, parke, cam gibi yerlerde kolaylıkla uygulanabilecek. Doğalgaza oranla çok daha ekonomik ve çevre dostu olan bu boya; düşük tüketimi sayesinde de enerji tasarrufunu beraberinde getiriyor. Doğalgaz faturalarından bıkan vatandaşların kesinlikle göz bebeği haline gelecek bu yeni icat alıcılarını bekliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal