İşgal Altında Bir Filistinlinin Ölümü

Batı Şeria'da İsrail güçleri bir Filistinliyi öldürdü.

27.10.2024-18:08 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-18:08) İşgal Altında Bir Filistinlinin Ölümü

İsrail Güçleri Filistinliyi Öldürdü

İşgal altındaki Batı Şeria'da, İsrail güçlerinin bir Filistinliyi aracın altında bıraktığı bildirildi. Olay, Hızma beldesi yakınlarında "437 numaralı" güzergahta meydana geldi.

Olay Anı ve İhbar

İsrail polisinden alınan bilgiye göre, kısa bir süre önce "Filistinli bir aracın askerlerin üzerinden geçmeye çalıştığı" yönünde bir ihbar alındı. Yapılan açıklamada, olaya müdahale eden güçlerin, sürücüyü olay yerinde "etkisiz hale getirdiği" kaydedildi.

Yolda Trafik Durumu

Olayın ardından Hızma'dan Anta'ya giden 437 numaralı yol, güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı.

İlgili Olaylar

Aynı gün tel Aviv civarında bir kamyonun otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 6'sı ağır 35 kişi yaralandı. Olayda, kamyon şoförünün bölgedeki "silahlı siviller" tarafından vurularak hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail polisinden yapılan açıklamada, kısa bir süre önce,

İsrail polisinden yapılan açıklamada, kısa bir süre önce, "437 numaralı" güzergahta Hızma beldesi yakınlarında "Filistinli bir aracın askerlerin üzerinden geçmeye çalıştığı" yönünde ihbar geldiği belirtildi. Olayda can kaybı yaşanmazken, sürücünün olay yerinde "etkisiz hale getirildiği" ifade edildi. Eylemin ardından Hızma'dan Anta'ya giden 437 numaralı yol trafiğe kapatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal