İş Bankası’ndan acil uyarı alarmı! Müşteri olup bunu yapanlar 7.500 TL kazanacak

İş Bankası tarafından yüzleri gülümsetecek harika kampanya duyuruldu. ETS kampanyası ile son 8 gün uyarısı yapıldı. Bankanın başlatmış olduğu ETS kampanyasına katılım sağlayanlar, son 8 gün içerisine girdi. 7.500 TL kazanma fırsatı sizi bekliyor!

24.04.2024-10:49 - (Son Güncelleme: 24.04.2024-10:49) İş Bankası’ndan acil uyarı alarmı! Müşteri olup bunu yapanlar 7.500 TL kazanacak

İş Bankası tarafından yepyeni bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya doğrultusunda hem müşteri sayısını artırabilmek hem de mevcut müşterilere yepyeni kampanyalarla karşı karşıya bırakmak için banka resmi bir açıklama yaptı. İnternet sitesi üzerinden yapmış olduğu resmi açıklama ile birlikte ETS kampanyasını başlattığını duyurdu. Maximum kart sahiplerine özel olarak başlatılan bu kampanyayla 7.500 TL’ye varan maxi puan kazanma şansı sizleri bekliyor. Kampanya doğrultusunda 8 gün içerisine girildi. İşte ETS kampanyasıyla 7.500 TL’ye varan maximum puan kazanma şansının detayları… 

ETS kampanyasının detayları tek tek belli oldu

İş Bankası tarafından dudak uçuklatacak yeni bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya doğrultusunda İş Bankası Nisan 2024 ETS kapsamında geçerli seçili otellerde 26 Şubat 2024 ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda geçerli. 

Kampanya doğrultusunda maksimum mobil ile İşcep üzerinden katılım sağlanacak İş Bankası ETS kampanyasıyla birlikte 26 Şubat - 30 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak olan ödemelerde 7.500 TL’ye varan maksimum puan kazanma şansı vatandaşları bekliyor. Söz konusu olan kampanya için maksimum mobil ya da İşcep uygulaması üzerinden kampanyalar kısmından anında katılım sağlamak mümkün olacak. Kampanya için herhangi bir katılım ücreti ödenmesine ise gerek yok. 

İş Bankası’ndan acil uyarı alarmı! Müşteri olup bunu yapanlar 7.500 TL kazanacak

7.500 TL maxipuan sizi bekliyor

İş Bankası kampanyası doğrultusunda hazırlanmış olan bu yeni kampanyayla birlikte son 8 güne girildi. 16 Mayıs 2024 tarihine kadar kampanya koşullarının sağlamış olan kişilerin hesaplarına teker teker yatırılacak olan maxi puanlar yalnızca belirli konaklama fırsatlarında kullanılabilecek. Sizlerde hemen kampanya katılım kısmından bu kampanyaya katılım sağlayabilir; 7.500 TL’ye varan maksi puanın sahibi olabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal