İrem Sak’tan tatil paylaşımı! İrem Sak fiziği ve güzelliğiyle herkesi kıskandırdı

Kuş Uçuşu dizisinde Müge karakteri ile ekrana gelen İrem Sak basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile tatile çıktı. Çıktığı tatilden paylaştığı karelerle takipçilerinden beğeni alan İrem Sak duru güzelliğiyle de dikkat çekti.

15.06.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-15:20) İrem Sak’tan tatil paylaşımı! İrem Sak fiziği ve güzelliğiyle herkesi kıskandırdı

Bir dönem yayınlanan Yalan Dünya dizisinde hayat verdiği Tülay karakteri ile yükselişe geçen İrem Sak uzun bir aranın ardından Kuş Uçuşu diziyle ekranlar döndü. Dizide Müge rolü ile gördüğümüz İrem Sak şimdilerde sevgilisi ile tatilde stres atıyor. Basketbolcu sevgilisi ile birliktelikleri magazin gündeminde yer alırken son paylaşımı da çok konuşuldu.

İrem Sak sevgilisiyle tatilde

Dijital dizi ve film platformu olan Netflix'te ekrana gelen Kuş Uçuşu dizisinde Müge karakteriyle hayat veren İrem Sak dizide haber müdürü olarak sergilediği performansla herkesten tam not aldı. Uzun süredir birlikte olduğu Furkan Korkmaz ile aşkları da oldukça konuşuldu. NBA'de Philadelphia 76ers'ta forma giyen milli basketbolcu şimdilerde İrem Sak ile tatilde bir dönemin yorgunluğunu atıyor.

İrem Sak Sevgilisiyle Tatilde

Sadece oyunculuğu değil güzelliğiyle de dillerden düşmeyen İrem Sak paylaşımlarını da takipçileriyle paylaşmaktan vazgeçmiyor. Kendisinden 11 yaş küçük olan sevgilisi ile çıktığı tatilden paylaştığı pozlar beğeni yağmuruna tutuldu.

İrem Sak'tan tatil paylaşımları

Dizi çekimlerinin ardından dinlenmek için soluğu tatilde alan İrem Sak’ın mutlu halleri de dikkatlerden kaçmadı. 36 yaşındaki güzel oyuncunun fiziği de oldukça dikkat çekiyor. Güzel oyuncunun tatilden paylaştığı karelerde takipçilerinden beğeni aldı.

İrem Sak Tatil Paylaşımı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal