İntihar Eden Kübra Aykut Son Yolculuğuna Uğurlandı: Cenazeye Polatlarda Katıldı

Sultanbeyli'deki evinin 5'inci katından atlayarak intihar eden Kübra Aykut, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. Aykut'un cenaze namazına Polat çifti ve çok sayıda sosyal medya fenomeni ile siyasiler katıldı.

25.09.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 25.09.2024-16:42) İntihar Eden Kübra Aykut Son Yolculuğuna Uğurlandı: Cenazeye Polatlarda Katıldı

İstanbul Sultanbeyli'deki evinin 5. katından atlayarak intihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un cenazesi Bursa'ya getirildi. Fenomen genç kız, sevenlerinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kübra Aykut, intihar etmeden önce bıraktığı veda mektubunda,  "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" ifadelerine yer verdi.

Genç fenomenin cenazesi otopsi işleminin tamamlanmasının ardından memleketi Bursa'ya gönderildi. Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığına defnedildi.


Cenazeye Polat Çifti de Katıldı

Sosyal medya fenomeni Aykut'un cenaze namazına, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yanı sıra çok sayıda sosyal medya fenomeni katıldı.

Kübra Aykut'un cenazesine koruma ordusuyla katılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi.


Ne Oldu?

''Kendime layık damat adayı'' bulamıyorum diyerek kendine düğün yapan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki apartmanından atlayarak intihar etti. Site güvenliği tarafından olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk incelemede, genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç fenomen Aykut'un cansız bedeni otopsi işlemi yapılması amacıyla hastaneye kaldırıldı. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal