Instagram erişim yasağıyla ilgili yeni gelişme: Bakan Uraloğlu platformun yetkilileriyle görüşecek

Yaklaşık 2 gündür erişime kapalı olan Instagram ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Alınan bilgilere göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu saat 13.00'te Instagram yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirecek.

05.08.2024-13:05 - (Son Güncelleme: 05.08.2024-13:07) Instagram erişim yasağıyla ilgili yeni gelişme: Bakan Uraloğlu platformun yetkilileriyle görüşecek

Instagram yasağı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, saat 13.00'te Instagram yetkilileriyle yeniden bir görüşme gerçekleştirecek.

Bakan Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle görüşecek

Bakan Uraloğlu, daha önce sosyal medya platformu Instagram'a, "katalog suçlar" çerçevesinde erişim engeli getirdiklerini ve bu engelin gerekçelerini Instagram yetkililerine ilettiklerini belirtti. Bakan Uraloğlu, bu görüşmede Türkiye Cumhuriyeti'nin yasalarına uyulması konusundaki hassasiyetlerini ifade ettiklerini söyledi.

Instagram erişim yasağıyla ilgili yeni gelişme: Bakan Uraloğlu platformun yetkilileriyle görüşecek

Instagram ne zaman açılacak?

Bugün öğleden sonra yapılacak görüşmede taleplerinin karşılanması için gerekli adımların atılmasını beklediklerini ifade eden Uraloğlu, olumlu gelişmeler yaşanmasını umduklarını belirtti.


Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal