İngiliz devleri Ferdi Kadıoğlu için savaşıyor: Son teklif Manchester United’tan geldi

A Milli Takımımızın EURO 2024 macerasının parlayan yıldızlarından birisi olan Ferdi Kadıoğlu’nun bu sezon Fenerbahçe’den rekor bir bonservis bedeliyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki yıldız futbolcuya Arsenal, Newcastle United ve Borussia Dortmund’un ardından Manchester United da talip oldu.

09.07.2024-11:01 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-11:01) İngiliz devleri Ferdi Kadıoğlu için savaşıyor: Son teklif Manchester United’tan geldi

Ferdi Kadıoğlu’nun müthiş geçen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) macerasının ardından İngiliz devlerinden teklifler üst üste geldi. Barış Alper Yılmaz ile beraber turnuvada performansıyla büyük bir beğeni toplayan Ferdi için daha önce Arsenal, Newcastle United ve Borussia Dortmund’un ilgisi bulunuyordu. Şimdi ise geçen sezonun başarısız İngiliz devi Manchester United’ın da 24 yaşındaki milli futbolcu için devreye girdi.

Ferdi Kadıoğlu için transfer savaşı başladı

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, Ferdi için her ne kadar ‘satılmasın’ talimatı verse de sarı lacivertli yönetimin astronomik bir bedel karşısında oyuncunun gidişine izin vereceği ifade ediliyor.

İngiliz devleri Ferdi Kadıoğlu için savaşıyor: Son teklif Manchester United’tan geldi

EURO 2024’te çıktığı 5 maçta ortalama yüzde 88 pas isabetiyle oynayan Ferdi Kadıoğlu’nun bonservisi için en az 40 milyon euro talep edileceği belirtiliyor. Fenerbahçe transfer konusunda 24 yaşındaki oyuncuyla bir toplantı gerçekleştirecek.

Fenerbahçe ile geçen sezon 62 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal