Yumurtayı Az Haşlayın!

Yumurtayı haşlarken eğer az haşlarsanız pek çok yararla karşılaşacaksınız. Özellikle kolesterolü dengeleyecektir.

11.11.2019-10:53 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-10:51)

Yumurta yemek protein kaynağıdır. Ancak pişirilmesi de önemlidir. Az haşlanmış yumurta oldukça makbuldur.

AZ HAŞLANMIŞ YUMURTANIN YARARLARI

Düzenli spor yapan insanların kas yapısını kuvvetlendirir. Barındırdığı yüksek enerji verici maddeler nedeniyle bedenin direncini artırır.  Yorgunluk ve hızlı acıkma gibi halleri engeller.- Bedendeki öteki besinlerle gelen bakteri ve virüsleri temizler. Kuvvetli bir demir kaynağıdır. Kansız kişilerin tüketilmesi önerilir. Az haşlanmıştaki yumurta yağı kötü kolesterolü azaltır. Bağışıklığı kuvvetlendirerek kanserojen hücrelerin meydana gelmesini engeller. Göz içindeki sarı noktanın zarar görmesini engeller. Göz içindeki sıvıyı muhafaza ederek katarak meydana gelmesini önler. Diyet listelerinin olmazsa olmazıdır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal