İşte pişirme işleminizi kolaylaştıran ve sizi usta bir şefe dönüştüren tüyolar.
ince soğan dilimini elde etmek için bir sebze soyucusu kullanın.
Yeşil soğanların ömrünü üç katına çıkarmak için, onları tezgahın üzerine bir kavanoz su içinde saklayın.
Torbanın içine taze kereviz koyarak ekmeğinizi bayatlamaktan kurtarın.
dilimlenmiş elmaları bir kaç damla limon esansiyel yağı ile birlikte bir kapta saklayarak kızarmalarını önleyin.
Kızartma işleminden önce tavaya biraz tuz eklenmesi, yiyeceklerin çok fazla yağ almasını önler.
Kahve filtresine biraz koyu çikolata eklemek, içeceğinizi daha lezzetli hale getirecektir.
Soğanları keserken ağlamayı önlemek için, kesmeden önce 15 dakika buzdolabında saklayın.