Farklı bir lezzet arıyor ve tuzlu ile ekşiyi karıştırarak yazı hatırlatan taze bir ferahlık arıyorsanız o zaman vişneli semizotu cacığı tam size göre.
MALZEMELER
100 g vişne
Bir tutam yabani semizotu
1 salatalık (Rendelenmiş)
1-2 dal taze nane (İnce kıyılmış)
1 kase süzme yoğurt
1 diş sarımsak (Ezilmiş)
Tuz
Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı chia tohumu
NASIL YAPILIR?
Süzme yoğurdu bir kaba alın, tuz ve sarımsakla çırpın. Üstüne çiçeklere ayrılmış semizotunu, salatalığı, nane ve vişneleri kattıktan sonra harmanlayın. Vişneli semizotu cacığı bir servis tabağına koyup üzerine zeytinyağı gezdirin ve chia tohumu dökerek servis yapın.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.