Sütün içine incir atıp düzenli olarak tüketirseniz sindirim ve solunum problemlerinizin sonlandığını göreceksiniz.
SÜTÜN İÇİNE İNCİR ATIP TÜKETİLDİĞİNE NE OLUR?
Devamlı sindirim sorunu yaşayan insanlar genellikle şişkinlik ve kabızlıktan muzdariptirler. Bu hal hastanın hayat kalitesini negatif etkiler. Fakat yemeklerin ardından kabızlık ve şişkinlik yaşamayı dilemiyorsanız kaynayan 3 bardak sütün içine 6 tane kuru incir koyunuz. 10 dakika daha kaynatıp altını kısın. Ardından blenderdan geçirip yemeklerden evvel ve ardından tüketin. Kış aylarında yükselen virüsler sebebiyle üst solunum yolları rahatsızlıkarı da artar. Böylece solunum yollarında ciddi zararlara sebep olur. Bunlardan biri de kuru öksürüktür. Bronşların tıkanması ile devamlı duruma gelen öksürük göğsün ağrımasına sebep olur. Bu sırada 1 bardak sütün içine 2 incir atıp kaynatın. Tam kaynamasının ardından sütün ılıklaşmasını bekleyin. Günde iki bardak taze yapıp bu karışımı tüketin. Aynı vakitte her gün bir bardak sütün içerisine incir atıp tükettiğinizde cilt sağlığınıza da iyi gelir. Cildin daha parlak ve canlı olmasını sağlar.
Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.