Makarna ve pilavın yanında ikram edilen sulu ve muhteşem bir tavuk göğsü yiyebilirsiniz. İşte, sulu ve muhteşem bir tavuk göğsü tarifi…
SULU VE MUHTEŞEM BİR TAVUK GÖĞSÜ PİŞİRMENİN SIRRI
Tavuk göğsünüzü bir kesme tahtasına veya temiz bir yüzeye koyun ve üzerine bir parça parşömen kağıdı veya plastik kase koyun. Ardından tavuğu eşit kalınlıkta ezmek için bir tokmak, su bardağı veya ufak bir kızartma tavası tercih edin. Ardından, tavuk göğsünü dilediğiniz baharatlarla baharatlayın. Kızartma tavanızı orta ateşte ısıtın. Tava sıcakken bir kaç yemek kaşığı yağ ilave edin. Tavanın tabanını örtmek için çevresinde döndürün ve ısıyı orta düzeye düşürün. Tavaya tavuk göğsünü ilave edin ve bir tarafın renk değiştirmesi için 1 dakika boyunca pişirin. Ardından göğüsleri ters döndürün, ocağı kısın ve tavayı kapakla örtün. Tavuğun üzeri kapalı tavada 10 dakika süresince pişirmesine izin verin. 10 dakikanın ardından tavayı ateşten kaldırın. Pişirme işleminin sonlanması için 10 dakika daha bekleyin ve kapağı açmayın.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.