Zaman ve emekten tasarruf etmemize ve yiyecekleri daha uzun süre taze tutmamıza yardımcı olabilecek birkaç püf noktası var.gelin işimizi kolaylaştıracak bu ipuçlarına bakalım.
bir kesme tahtasının gizli özelliği
onları genellikle tutamaç olarak kullanıyoruz, ama işte onları kullanmanın başka bir yolu: delik, kesilmiş sebzelerinizi bir kabın içine süpürmenizi sağlar, böylece parçalar “kaçmaz”.
Plastik sargının üstesinden gelmeyi kolaylaştırın ve buzdolabında muhafaza edin.
Yeşilleri taze ve parlak tutun
ürünlerinizi yıkayın ve kurutun. onları plastik bir torbanın içine koyun, hava ile doldurun ve bağlayın. bu yöntem yeşilliklerinizi yeşil tutmanıza yardımcı olur.
Bir bıçağı keskinleştirin
Yumurtaları daha hızlı soyun
her bir yumurtanın kabuğunu kırın ve soğumaları için soğuk suya koyun.
Kesme tahtanızın kaymasını önleyin
kesme tahtanızın altına ıslak bir peçete koyun
Baharatları uygun bir şekilde saklayın
birkaç limon suyu damlası çıkarın
Yumurtaları taze tutun
ızgara narin balığı pişirin
balığını limondan yapılan doğaçlama bir halıya koy. balıklar ızgaraya yapışmaz ve güzel bir limon tadına sahiptir.