Soğuk havalarında bizi hastalıklarla zorladığı bu yaklaşan kış aylarrında zencefilli sebzeli çoorba ile gardınızı alacaksınız. hem miğdeiz doyacak hem de diyetinize tam gaz devam edeceksiniz...
MALZEMELER
4 adet kabak
1 adet soğan
Çeyrek taze zencefil
2 parça brokoli
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
4 su bardağı
su
HAZIRLANIŞI
Zeytinyağını derin bir tencereye alın ve ince ince doğradığınız soğanı koyun.
Soğanın kavrulunca dönünce tencereye küp küp doğramış olduğunuz kabakları ekleyin.
Kabakların hemen ardından tencereye su ekleyin.
7-8 dakika sonra tencereye brokolileri koyun. 2-3 dakika sonra ise tencereye rendelediğiniz zencefili ekleyin.
Tüm sebzelerin haşlanması gerçekleştiğinde ocağın altını kapatın .
Son olarak çorbayı blendardan geçirin. Şimdiden afiyet olsun.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.