Emeklerinizi daha da lezzetli ve dünyanın en iyi mutfaklarına yakışır hale getirecek az bilinen bazı püf noktaları bir araya getirdik.
Aşçılığın, şeflerin bir nesilden diğerine geçtiği kendi sırları vardır.
Biber seversiniz, ama acıdan daha az ister misiniz? sadece tohumları ve damarları çıkarın ve soğuk suyla durulayın. acılık yok olacak, ama lezzet aynı kalacak.
Bir domatesin suyunu dökülmesine izin vermeden kesmek istiyorsanız, domates yüzeyinin derinliği boyunca kesin bir şekilde dilimleyin: içinde tohumları domatesin duvarından ayıran damarlar var.
Her şefin ideal bifteği hazırlamasının kendi sırrı vardır. ama hepsinin üzerinde hemfikir olduğu tek şey - kızartma tavasının çok sıcak olduğudur.
Sebzeleri kaynar mı yoksa soğuk suya mı koyacağınızdan emin değilseniz, şu ipucunu aklınızda bulundurun: toprağın altında büyüyen sebzeler soğuk su gerektirir ve toprağın üstünde büyüyen sebzeler sıcak su gerektirir.