Görsel olarak şölen sunan ve lezzeti ile damakları düşüren pazılı kuzu sırtı dolması tarifini sizden de başkaları isteyecektir.
MALZEMELER
4 adet tek kalem kuzu sırtı filetosu
300 g pazı
3 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Kuzu filetosunu bir bıçak desteği ile ortasından delin. Pazıları tereyağında sote yapın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Sote yaptığınız pazıları kuzu filetosunun içine doldurun. Tavada her iki yönünü pişirip bir fırın kabına koyun. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında, 10 dakika ekstra pişirin.
Kuzu filetoları, uzun şeritler şeklinde kesin. Servis tabağına kuzu filetoları koyup servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.