Hep aynı tarifler insanı bir zaman sonra sıkabiliyor. Sofralara lezzet katacak farklı bir tarif hazırladık. Patlıcan severler için leziz bir ara sıcak için mükemmel bir alternatif olan bu lezzetin tarifi biraz uzun evet ama sonunda çalışmalarınıza değeceğini göreceksınız. Çıtır çıtır bu lezzete sofralarınızda yer vermek için patlıcan pane tarifi ve püf noktalarını öğrenin
MALZEMELER
6 adet patlıcan
1 su bardağı un
1/2 su bardağı galeta unu
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 su bardağı kızartma yağı
YAPILIŞI
Patlıcanların kabuklarını çizgili olarak soyun. Kabuklarını soyduğunuz patlıcanları tuzlu suya bırakın. Bir kasenin içine unu, galeta ununu, karabiber ve tuzu ekleyerek karıştırın. Suya bıraktığınız patlıcanların suyunu süzün ve kurulayın. Kızartma yağını kızartma tenceresine koyun ve iyice kızdırın. Yumurtaları bir kaseye alarak güzelce çırpın. İyice kuruladığınız patlıcanları önce yumurtaya ardında unlu karışıma bulayın. Kızgın yağda iyice kızartın ve fazla yağını alarak servis edebilirsiniz.
Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.