Hızlıca paçanga böreği yemek ve fırınla uğraşmak istemiyorsanız o vakit paçanga sandviçini denemelisiniz.
MALZEMELER
300 gr pastırma
2 yeşil biber
2 kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
2 sandviç ekmeği
ÜZERİ İÇİN
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
NASIL YAPILIR?
Biberleri küp biçiminde doğrayın. Tereyağını tavada eritip biberleri hafif diri kalacak biçimde soteleyin. Pastırmaları katıp 2 dakika daha pişirin ve ocaktan kaldırın. Sandviç ekmeklerini ikiye ayırın. Üstüne tereyağı sürün. Yağsız ızgara veya tavada ekmekleri yavaşça kızartın. Pastırmalı malzemeyi ekmeklerin üstüne bölüştürün. Rendelenmiş kaşar peynir döküp evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya dek pişirin. Sıcak servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.