Pastırmak ve erimiş peynirin muhteşem buluşmasını anlatan paçanga böreği hem gönüllere hem ağzılara hem de gözlere hitap ediyor.
MALZEMELER
1 yufka
8 dilim pastırma
8 dilim kaşar peyniri
ÜZERİ İÇİN
1 yumurtanın akı
Galeta unu
KIZARTMAK İÇİN
Ayçiçek yağı
NASIL YAPILIR?
Yufkayı düz bir tabana dizip 8 eşit üçgen bölün. Yufka dilimlerinin kalın kenarlarına pastırma dilimlerini, üstüne kaşar peyniri dilimlerini koyun. Sigara böreği sarar gibi kenarları açılmayacak biçimde sarın. Börekleri ilk olarak yumurta akına ardından galeta ununa bulayın. Kaynayan yağda kızartın. Sıcak servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.