Hemen hemen her yemeğe yakışan mantar yine sofralarınızı süsleyecek ve lezzetiyle sizi kendine hayran bırakacak… İşte mantarlı frittata tarifi…
MALZEMELER
- 6 adet yumurta
- 2-3 çorba kaşığı kaymak
- 5 adet büyük boy kestane mantarı
- 6 dilim sucuk
- 1 adet küçük boy soğan
- Yarım acı kırmızı biber
- 4-5 dal maydanoz
- Tuz, karabiber
NASIL YAPILIR?
Yumurta ve kaymağı iyice çırpın. Küp küp doğradığınız kestane mantarı, sucuk, soğan, kırmızı biber, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Daha sonra döküm tavaya alıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 18-20 dakika pişirin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.