Sofrada şık duran ve tadı ile sizi şaşırtacak limonlu patatesleri çok seveceksiniz. İşte, limonlu patatesler tarifi...
MALZEMELER
1 kg taze patates
Yarım demet nane
Yarım çay bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı limon suyu
1 limonun rendelenmiş kabuğu
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
NASIL YAPILIR?
Patatesleri temizleyin ve kabuklarıyla haşlayın. Soğumaya bırakın. Naneleri ince kesin. Bir kapta zeytinyağı, limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, ince doğranmış sarımsak, kırmızı toz biber, tuz, karabiber ve naneleri harmanlayın. Patatesleri de katıp yeniden harmanlayın. Servis tabağına koyarak servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.