Kapya biberden yapılan köz biberi yoğurtlayarak yemekten sıkıldıysanız yeni bir köz biber salatası tarifi ile sofranızı canlandırabilirsiniz.
MALZEMELER
8 kapya biber
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
1 tatlı kaşığı sirke
1 çay kaşığı nar ekşisi
Yarım avuç ceviz içi (İri kıyılmış)
HAZIRLANIŞI
Kapya biberleri temizlemenin ardından tost makinesinde közleyin. Kapya biberlerin kabuğunu soyup servis tabağına koyun. Üstüne ince kıyılmış sarımsakları, sirkeyi, ceviz içini, nar ekşisini ve zeytinyağını ilave edin. Üstünü örtüp buzdolabında dinlendirin. Soğumasının ardından servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.