Rezene, doğal anti-mikrobiyal ve kötü nefesi önleyen diğer özellikler olarak işlev görür. Rezene tohumları, ağız kokusunun temel nedenlerinden biri olan sindirim sorunlarını gidermeye yardımcı olur. Aynı zamanda taze aromatik bir koku sağlar.
REZENE ÇAYI NASIL YAPILIR?
Süreç - 1:
- Güçlü kokuları olan yiyecekleri yedikten sonra bir çay kaşığı rezene tohumlarını çiğneyin.
- Nefesi ferahlatır ve ağızda tükürük üretimini uyarır.
- Etkili sonuçlar için bunu kakule, karanfil, vb. gibi diğer aromatik baharatlarla karıştırın.
- Bunu düzenli olarak yapın.
Süreç - 2:
- Rezene tohumlarının bir çay kaşığı ezin.
- Bir bardak kaynar su ekleyin ve 5 - 10 dakika bekletin.
- Çayı süzün ve tercihinize göre bal veya süt veya herhangi bir tatlandırıcı ekleyerek içilir.
- Bunu düzenli olarak için.
Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.