Soğuk bir tost yediniz mi hiç? İşte ketçaplı ve salamlı soğuk tost tarifi ile pratik lezzetler oluşturma rehberi …
MALZEMELER
8 dilim tost ekmeği
16 büyük dilim salam
150 gr beyazpeynir
4 dal maydanoz
Birkaç salata yaprağı
4 çorba kaşığı ketçap
NASIL YAPILIR?
Tost ekmeklerinin kabuklu bölümlerini keskin bir bıçakla keserek çıkarın. Maydanozu temizleyip kesin. Beyazpeynir ve maydanozu karıştırıp çatalla ezerek püre haline getirin.
Bir ekmek diliminin üsüne sırasıyla salam peynirli karışım, salata yaprağı, ketçap ve yenien salam dilimi koyun. Üzerini ekmekle örtün. Öteki ekmekleri de aynı biçimde hazırlayıp servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.