Kenevir tohumlarından hazırlanan bir vegan peyniri, diyetinize fazladan omega 3 ilave etmek için lezzetli bir tercihtir. Bu besin, enerji seviyenizi yükseltmek ve kardiyovasküler sağlığımıza katkı için iyidir. Sonuç Parmesan peyniri ile oldukça benzer.
VEGAN PEYNİR YAPIMI
Malzemeler
- Yarım bardak maya
- Yarım bardak soyulmuş kenevir tohumu
- Himalaya tuzu
- 1 çorba kaşığı limon suyu
HAZIRLANIŞI
Öncelikle, maya, soyulmuş kenevir ve tuzu bir blender ya da öğütücüye ilave edin.
Sonra, pürüzsüz, kalın bir karışım oluşana kadar karıştırın.
Ardından karışımı küçük bir kaseye alın ve limon suyunu katın.
Tüm topaklar çıkana dek karıştırın.
Son aşamada, bir kapta muhafaza edin ve salatalarda, bitkisel kremalarda ve makarnalarda vb. kullanın.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.