İnce, keman kaşların yerini artık gür ve kalın kaşlar aldı. Eğer kaşlarınız istediğiniz kalınlıkta ve gürlükte değilse istediğiniz görüntüye kavuşmanızı sağlayacak doğal yağları kullanabilirsiniz. Sizin için kaşları beslerken gürleşmesini sağlayan bitkisel yağları bir araya getirdik. İşte o bitkisel yağlar…
HİNT YAĞI
Hint yağı, kaşları kalınlaştırmak için kullanılan en eski yöntemlerden biridir. Antioksidanlar, proteinler, vitaminler ve yağ asitleri ile zenginleştirildiği zaman kaş kıllarının beslenmesine yardımcı olur.
Uygulanışı: Gece yatmadan önce saf hint yağını kulak pamuğuna damlatın ve kaşlarınızın üzerine sürün. Gece boyunca kaşlarınızda kalan yağı sabah uyandığınızda su ile durulayın.
ZEYTİNYAĞI
Zeytinyağı hemen her konuda olduğu gibi gür kaşlar için de kullanılan mükemmel bir üründür. Zeytinyağının içeriğinde bulunan E ve A vitaminleri kıl köklerinin beslenmesine ve daha hızlı büyümesine yardımcı olur. Özellikle A vitamini vücudun doğal yağı olan saç büyümesine yardımcı sebum üretiminin uyarılmasını sağlar. Günde 2 kez uygulayarak birkaç hafta içerisinde pozitif sonuçlar alabilirsiniz.
Uygulanışı: Parmak ucunuza bir damla zeytinyağı damlatın ve kaşlarınıza masaj yaparak uygulayın. Birkaç saat beklettikten sonra Ilık su ile güzelce durulayın.
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
Hindistan cevizi oldukça güçlü bir nemlendiricidir ve kan dolaşımının iyileştirilmesini sağlar. Hindistan cevizi yağının içeriğinde bulunan çeşitli proteinlerin yanı sıra demir ve E vitamini de kaş köklerinin beslenmesini ve gürleşmesini sağlar.
Uygulanışı: Gece yatmadan önce kulak pamuğunu Hindistan cevizi yağının içine daldırın ve bir miktar alarak nazikçe kaşlarınıza uygulayın. Sabah uyandığınızda su ile iyice durulayın.