İçerisinde kalsiyum ve güçlü antioksidanlar barındıran sütten en yüksek derecede fayda sağlamak adına düzenli ve diğer besin maddeleriyle birlikte tüketmek gerekiyor.
SÜTÜN İÇİNE İNCİR ATIP TÜKETİLDİĞİNE NE OLUR?
- Sürekli sindirim sorunu yaşayan kişiler çoğunlukla şişkinlik ve kabızlıktan muzdaripdirler. Bu durum hastanın yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler. Fakat yemeklerin ardından kabızlık ve şişkinlik yaşamak istemiyorsanız. Kaynayan 3 bardak sütün içine 6 tane kuru incir atın 10 dakika daha kaynattıktan sonra altını kapatın. Sonra blendrıdan geçirip yemeklerden önce ve sonra için.
- Bununla birlikte her gün bir bardak sütün içine incir koyup tükettiğinizde cilt sağlığınıza da büyük oranda katkı sağlar. Cildinizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar.
- İş ve sosyal hayat sağlıksız beslenme kadar vücudumuzu olumsuz yönde etkiler ve hastalanmasına sebep olur. Kronik yorgunluk ve ağrılar bu süreçte artmaya artar.. Bunu yaşamak istemiyorsanız, kahvaltıdan önce bir bardak sütün içeriine bir tatlı kaşığı bal ve bir kuru incir koyun. Cezvede biraz kaynatıp sonra ılık bir şekilde için.
Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.