Jambon ve domates beraber olur mu demeyin! Leziz ve gevrek tart hamuru ile adeta bir lezzet şöleni oluşturuyor.
MALZEMELER
6 kare milföy hamuru (375 g milföy hamuru-tek parça)
150 g taze kaşar peyniri
6 dilim jambon
100 g çeri domates
2 yemek kaşığı acı sos
Birkaç dal tarhun otu
NASIL YAPILIR?
Fırını evvelden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane desteğiyle dikdörtgen olacak biçimde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üstüne örterek fırın tepsisine koyun. Keskin bir bıçak desteğiyle kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla batırın.
Peynirin yarısını milföyün üstüne yayın. Üstüne jambonu, domatesi ekleyip acı sos dökün. Kalan peyniri üstüne serip, tarhun otu koyun. Ortalama 20-25 dakika pişirin. Kalan acı sosu üstüne gezdirin ve servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.