Ana yemeklerden evvel sunulan çorba tarifleri; hem sağlıklı, hem de pratik bir biçimde sunulur. Malzemeler hazırsa, ıspanaklı nohutlu kişniş tohumlu çorba tarifine geçebiliriz.
MALZEMELER
500 g ıspanak
300 g nohut
30 g kişniş tohumu
1 adet soğan (Küçük küp doğranmış)
1 diş sarımsak
200 ml krema
Tuz, karabiber
NASIL YAPILIR?
İlk olarak bir gece önce ıslattığınız nohutları yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Soğanları bir tencerede terletin. Kişniş tohumlarını, sarımsağı ve ıspanağı katıp 5 dakika daha kavurun.
Nohut, 400 ml su ve kremayı katın, 5 dakika pişirin. Mutfak robotunda çorba kıvamına getirin. Tuz ve karabiber katarak servise hazır duruma getirin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.