Her gün emek verip, zevk ile pişirdiğimiz yemeklerimize lezzet katmak için çeşitli baharatlar ve otlar kullanıyoruz. Ancak her ot her yemeğe yakışmayacağı için tercihlerimizi yaparken dikkatli olmakta fayda var. Sizin için çeşitleri otları ve yakıştıkları yemekleri derledik. İşte yemeklerinizde kullanabileceğiniz muhteşem kokulara sahip olan otlar…
BİBERİYE
- Izgaralar
- Rostolar
- Tavuk
- Balık
- Zeytin
TAZE KEKİK
- Izgaralar
- Et terbiyeleri
- Hamur İşleri
ADAÇAYI
- Güveç yemekleri
- Sulu et yemekleri
- Biber dolması
- Balık
FESLEĞEN
- Makarna
- Pizza
- Soğuk çorbalar
- Salatalar
DEFNEYAPRAĞI
- Et yemekleri
- Çorbalar
- Balık
TAZE KİŞNİŞ
- Çiğ balık terbiyeleri
- Tavuk marine sosları
- Salatalar
KUZUKULAĞI
- Salatalar
- Bazı çorbalar
- Omlet
MERCANKÖŞK
- Salata sosları
- Et yemekleri
- Çorbalar
- Patates garnitürleri
DEREOTU
- Zeytinyağlılar
- Cacık
- Pilav
- Sebze yemekleri
TAZE ZENCEFİL
- Et ve tavuk yemekleri
- Deniz ürünleri
- Kek ve kurabiyeler
- Çorbalar
FRENK SOĞANI
- Omlet
- Makarna
- Izgara etler
- Salatalar
MAYDANOZ
- Salatalar
- Köfteler
- Kızartmalar
- Zeytinyağlılar
TARHUN OTU
- Et ve balık yemekleri
- Sebze çorbaları
- Sulu yemekler
- Soslar
TAZE NANE
- Sütlü tatlılar
- Mezeler
- Dolmalar
- Çorbalar
- Salatalar