Çocuklarınızın özellikle seveceği ve misafirlerinizin yüzünü güldüreceği bu tarifi evde kolayca hazırayabilirsiniz.
MALZEMELER
8 milföy hamuru
1 paket krem şanti
1 çay bardağı süt
200 gr frambuaz
Nane yaprakları
NASIL YAPILIR?
Milföy hamurlarını kalp biçimindeki kalıpla bölün. Kalplerin dört adetini tam ortadan, ufak bir kalp kalıpla kesin. Ufak kalpleri ayırın. Tüm kalp ve ortası kesik kalbi üst üste koyun. Önceden ayarlanmış 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya dek pişirin. Bir kasede kremşantiyle sütü mikserle güzelce çırpın. Krem şantiyi krema sıkma torbasına koyarak, fırından çıkardığınız kalplerin ortasına sıkın. En üste frambuazları koyun. Nane yaprağıyla süsleyip servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.