Food and Drug Administration'ın yayımladığı en riskli yiyecekler listesinde severek tükettiğimiz birçok besin bulunuyor. İşte sağlığı tehdit eden o besinler...
Food and Drug Administration'ın yayımladığı en riskli yiyecekler listesinde severek tükettiğimiz birçok besin bulunuyor. Uzmanlar bu besinleri tüketmemizin sağlığımız açısında pek de yaralı olmadığı konusunda hem fikir. İşte tüketirken dikkatli olmanız gereken en riskli besinler...
FDA, risk gurubundaki yiyeceklerin iyi temizlenmiş ve bakterilerinden arındırılmış bir şekilde tüketilmesini öneriyor aksi halde risk grubundaki besinlerin zehir saçtığı iddia edildi.
Abur cubur gibi trans yağ içeren atıştırmalıkların zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz fakat doğru şekilde tüketilmezler ise en sağlıklı yiyeceklerin bile ölümcül olabileceğini biliyor muydunuz?
Ackee meyvesi, istiridye, ton balığı, yer fıstığı, sosis, yumurta, kahve ve yeşil sebzeler yanlış tüketildiğinde sağlığı tehlikeye atan besinlerdendir.