Domates ve fesleğenin kokusu ve tadı bir başkadır. Özellikle mozarella ile sunulduğunda, İşte, domates keyfi tarifi…
MALZEMELER
1 demet fesleğen
3 top mozzarella (Dilimlenmiş)
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Fesleğen yaprakları
4 adet domates
2 diş sarımsak
NASIL YAPILIR?
Fesleğen yapraklarını ve sarımsakları zeytinyağı ile blender’a koyun ve çalıştırın.
Domateslerin üzerine üç taraftan bıçak ile kesik atın. İçlerine mozzarella dilimlerini koyun.
Hazırladığınız fesleğen yağından domates dilimlerinin aralarına bir kaşık desteğiyle ile doldurun. Dilerseniz fırına atın, dilerseniz taze çiğ şeklinde yiyin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.