Yemek yaparken bir anlık hata ile ölçüyü fazla kaçırdıysanız telaşlanmanıza gerek yok! İşte yemeğin fazla acısını alacak o yöntemler...
Çoğu yemeklerin olmazsa olmazı kırmızıbiber ölçüsüz kullanıldığında istenilen tada ulaşmada büyük bir engeldir. Çoğu kişi böyle durumlarda 'yemeğim çok acı oldu ne yapabilirim?' diye birçok yönteme başvurmaktadır.
Doğru miktarda tüketildiğinde bağışıklığı güçlendiren vücut direncini artıran acı, ölçüsüz kullanıldığında mide hasarına neden olmaktadır.
Şimdi ise böyle bir durum ile karşılaştığınızda yemeğinizi ziyan etmeyecek püf noktalarını açıklıyoruz. Yemeğin acısını alacak yöntemleri sizin için bir araya getirdik!
Limon suyu, bal, patates, pirinç, havuç, sıvı krema, sıvı yağ ve sıcak su yemekteki fazla acıyı almaktadır. Peki her biri fazla acıyı almada önemli bir faktör olan bu 8 kurtarıcıyı nasıl uygulamalısınız? İşte o püf noktalar…