Kahvaltıda çikolatalı milföy rulo ile hem misafirlerinizin hem de çocuklarınızın gönlünü çalabilirsiniz. Yalnızca kahvaltı değil tabi beş çayların da yıldızı olabilir.
MALZEMELER
6 adet milföy hamuru
160 g sütlü çikolata
1 paket krema (200 ml)
Pudra şekeri
HAZIRLANIŞI
Milföy hamurlarını derin dondurucudan alın. Yumuşamaya başlayınca unlanmış tezgahta hem bir araya getirmek hem de biraz daha inceltmek amacıyla açın.
Çikolatayı küçük parçalar şeklinde kesip cam bir kaba alın ve benmari usulü eritin. Eriyen çikolatanın üstüne kremayı ekleyip güzelce karıştırın. Çikolata güzelce soğumadan açtığınız milföy hamurunun üstüne sürün. Rulo biçiminde sarıp bir parmak büyüklüğünde dilimler kesin. Daha önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuyunca üstüne pudra şekeri dökerek servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.