Akdeniz mutfağına ait olan ve domates, sarımsak ve ekmeğin muhteşem birleşimi olan bruschetta tarifine bayılacaksınız.
MALZEMELER
8 dilim ekmek
4 diş sarımsak
3 domates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 dal maydanoz
Birkaç kekik dalı
Tuz
Karabiber
NASIL YAPILIR?
Domatesleri soyup küp biçiminde doğrayın. Sarımsakları soyup kıyın. 2 kaşık yağı tavada ısıtıp sarımsağın yarısı ve domatesi katın. 4-5 dakika karıştırarak kavurun. Kalan yağ ve sarımsağı bir kapta karıştırın. Ekmekleri iki yönlü kızartıp üstlerine fırça ile sarımsaklı yağ sürün. Ekmeklerin üstlerine domatesli sosu bölüştürün. Kıyılmış maydanoz ve taze kekik dallarıyla süsleyip servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.