Bilmediğimiz faydalı özelliklere sahip pek çok ürün var. örneğin avokado tohumu. avokado tohumlarının güzellikte ve sağlıkta kullanışlı özelliklerini ve bunları kullanmanın farklı yollarını sizin için derledik.
Avokado tohumları metabolizmamızı artıran ve vücudumuzun “kötü” kolesterolden kurtulmasına yardımcı olan vitaminler içerir . bunun yanı sıra, bu ürünler kalsiyum, magnezyum, ve c vitamini içerir.
Bir avokado tohumunu pişirmeden önce, kahverengi cildi soymanız ve tohumun kurumasına izin vermeniz gerekir. rendelemek için rende kullanın, sonra fırına koyun ve düşük bir sıcaklıkta yaklaşık bir saat pişirin (yaklaşık 2 saat), sonra cildi soyun ve hamurunu rendeleyin. taze tohum yemeniz tavsiye edilmez.
Antibakteriyel etkileri sayesinde, avokado tohumları akne, yağlı saçlar ve kepek ile mükemmeldir. ayrıca cilt rengimiz ve saç sağlığımız üzerinde de etkilidirler.
Obezite, ateroskleroz veya kan basıncınızla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, avokado tohumları tüketmeniz önerilir
Rendelenmiş tohumlar genellikle salatalara, smoothie'lere ve diğer yemeklere eklenir.