7 gün boyunca sarımsak ve bal yemek hangi hastalığa iyi gelir? sarımsak ve bal hergün yenirse ne olur? sarımsak bal karışımının hiç bilinmeyen faydaları...
Sağlıklı bir yaşam şekli ile destekleyeceğiniz bu faydalı karışımı hergün tükettiğinizde bakın hangi hastalıklara iyi geliyor.
Tansiyonu düşürür:
tansiyonunuzu doğal yollarla kontrol altına almak için, her gün aç karınla sarımsak ve bal tüketin.
Bağışıklık sistemini güçlendirir:
bal ve sarımsağın antimikrobiyel ve antifungal özellikleri bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye destek olur. ikisi de bedeninizin virüsler, bakteriler ve diğer patojenlere karşı olan savunmasını yükseltir.
Grip ve soğuk algınlığından iyileşme sürenizi hızlandırır:
tüm soğuk algınlığı ve grip semptomları bu harika karışımın düzenli kullanılması ile bastırılabilir. bu karışım virüslerle savaşmanıza destek olur, solunum yolunuzu korumaya yardımcı olan antikorların üretilmesini tetikler.
Malzemeler
1 bardak bal (335joçl gram)
10 diş sarımsak
1 kapaklı cam kavanoz
hazırlanışı
sarımsağı soyup ya minik minik doğrayın ya da ezin.
balı cam kavanoza koyup üstüne sarımsakları koyun.
kavanozun kapağını kapatıp, 1 hafta karanlık bir yerde bekletin.
1 hafta sonra, sağlıklı, ev yapımı bir şurubunuz olacak.
kullanılışı
sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık karışımı ister olduğu gibi ister biraz ılık suya ekleyerek yiyin.
bu karışımı 7 gün boyunca her sabah tüketin, 1-2 hafta ara verip tekrar 7 gün boyunca tüketin.
şekerlenmesini önlemek için karışımı oda sıcaklığında saklayın.