IMX ne demek? IMX coin güvenilir mi, yatırım yapılır mı? Uzman yorumu var mı? Geleceği var mı?

Kripto para yatırımcıları tarafından son zamanlarda değerleri ve geleceği en çok araştırılan coin IMX coin oldu. Peki, IMX coin nedir, geleceği var mıdır? IMX coin alınır mı? İşte detaylar...

24.07.2022-08:47 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-08:47)

Immutable X, NFT ticareti adına tasarlanmış olan Ethereum tabanlı ve Layer-2 protokolüdür. Platform aynı zamanda, gas ücreti olmadan anında ticaret onayıyla Ethereum tabanlı işlemlerde ki tipik sorunlar için de bir çözüm kaynağıdır. Platform, NFT ticaretine dair yüksek güvenilirlik ve rahatlığı ile de övgü almaktadır.

IMX coin ne oluyor?

IMX coin Immutable X'in yerel tokenlerindendir. Bu tokenin avantajları şunlardır:

- Kullanıcılar, IMX tokenlerine herhangi bir Immutable X işlemi için ödeme olarak kullanabilir, çünkü işlem ücretinin %20’si IMX tokenleri şeklinde ayrılacaktır.

- IMX tokenlerinin stake edilmesi, toplam arzdan tahsis edilen belirli bir miktarda “Stake Ödül Havuzunda” teşvik edilen ödüller için etkinleştirilmekte.

- IMX tokenleri ayrıca sahiplerine topluluğun tekliflerini oylayarak platformun geliştirme yol haritasını yönlendirmek için yönetim hakları verir.

Immutable X nasıl çalışıyor?

Coin, NFT oluşturma sürecini basitleştirmek adına kullanımı kolay bir gösterge panosundan faydalanır. Arayüz, ERC-721 ile ERC-20 tokenlerini formüle etmeye, yayınlamaya ve dağıtmaya imkan sunar. Immutable X Volition modeli, varlıkları basarken, alırken, satarken ve aktarım yaparken kullanılır. NFT yapılandırmasında, varlıkların Validium ZK korumalı mı yoksa ZK Toplamalı mı olacak şekilde tutulacağına yatırımcı karar verebiliyor.

 ımx coin nedir

Pasif ödülleri güvence altına almak için herkes IMX tokenlerini stake edebilmekte. Staking, ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olur. Yeni kullanıcıların tutarlı getiriler elde etmeleri için harika bir yoldur. Ayrıca tüm Immutable staker’lar, cüzdanınıza otomatik olarak dağıtılan ağ ücretlerinin bir kısmını alır. IMX tokeni, Immutable X ağı için ana yardımcı program tokeni olarak çalışır. Bu token, akıllı sözleşmelerin yürütülmesi ve varlıkların basılması için ödeme yapmak için kullanılır. Aynı zamanda popüler borsalarda işlem görebiliyor ve küresel olarak normal bir kripto para birimi gibi de gönderilebiliyor.

IMX coin nasıl alınıyor?

Coini işlem gördüğü; Binance, OKX, Bitget, BTCEX gibi borsalar üzerinden satın alabilirsiniz.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal