İlteriş Ergün kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlteriş Ergün neden gündemde, ne dedi? İlteriş Ergün hayatı ve biyografisi

Siyaset gündemiyle ilgili yaptığı açıklamalarda gündem olan İlteriş Ergün’ün hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı. Peki İlteriş Ergün kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlteriş Ergün neden gündemde, ne dedi? İşte İlteriş Ergün hayatı ve biyografisi...

06.03.2023-12:23 - (Son Güncelleme: 06.03.2023-12:23) İlteriş Ergün kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlteriş Ergün neden gündemde, ne dedi? İlteriş Ergün hayatı ve biyografisi

Son günlerde yeniden alevlenen 2023 seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan İlteriş Ergün’ün hayatı ve kariyeri vatandaşların gündemini meşgul ediyor. İlteriş Ergün hayatı ve biyografisi hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki İlteriş Ergün kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlteriş Ergün neden gündemde, ne dedi?

İlteriş Ergün kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Habertürk’te açıklamalarda bulunan İlteriş Ergün, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Görevlisi olarak çalışıyor. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Siyaset Ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı üyeliğini de yapan Ergün, 2009-2014 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı.

İlteriş Ergün

2014 yılından bu yana Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümünde Bütünleşik Doktora yapan Ergün, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün’ün oğludur.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal