İlayda Alişan sevgilisinin davetine damga vurdu: Mini etek ve sütyen kombinine bakan bir daha baktı

Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile sevgili olan oyuncu İlayda Alişan, sevgilisinin davetinde giydiği kıyafetle gündem oldu. Diz altı çorabı, mini eteği ve sütyen gömlek kombinini tercih eden güzel oyuncuya bakan bir daha baktı.

19.09.2024-10:41 - (Son Güncelleme: 19.09.2024-10:41) İlayda Alişan sevgilisinin davetine damga vurdu: Mini etek ve sütyen kombinine bakan bir daha baktı

İlayda Alişan sevgilisi Oğulcan Evgin’in davetinde gözlerin odağı oldu. "Benim Adım Gültepe," "Çukur," "Masumiyet," "Kırmızı Oda," "Seversin," ve son olarak "Ateş Kuşları" dizisinde rol alarak adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu İlayda Alişan, bir süredir ünlü sanatçı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisi ile sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Alişan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette basın mensuplarının "Düğün ne zaman?" sorusuna "Küçüğüm daha. Henüz erken," yanıtını vermişti.

Sevgilisinin Davetinde Olay Yaratan Kombin

İlayda Alişan, son olarak sevgilisi Oğulcan Engin’in düzenlediği bir davette boy gösterdi. Geceye diz altı çorap, mini etek ve sütyen gömlek kombinini tercih ederek katılan güzel oyuncu, dikkatleri üzerine çekti. Ancak Alişan'ın bu tarzı sosyal medyada takipçileri tarafından beğenilmedi. Kombini için olumsuz yorumlar alan Alişan’ın kıyafet seçimi, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İlayda Alişan sevgilisinin davetine damga vurdu: Mini etek ve sütyen kombinine bir bakan bir daha baktı

Sosyal Medyada Tepkiler Çoğaldı

Alişan’ın cesur tarzı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken, birçok kişi ünlü oyuncunun kombininin uyumsuz ve abartılı olduğunu dile getirdi. Tarzı sık sık beğeni toplayan Alişan, bu kez hayranlarından tam not alamadı.

İlayda Alişan sevgilisinin davetine damga vurdu: Mini etek ve sütyen kombinine bir bakan bir daha baktı

Düğün Sorusu Erken Bulundu

İlayda Alişan, Oğulcan Engin ile mutlu bir birliktelik sürdürse de, düğün konusunda aceleci olmadığını belirterek, henüz erken olduğunu dile getirmişti. Alişan’ın bu yanıtı, genç oyuncunun kariyerine ve özel hayatına odaklanmak istediği şeklinde yorumlandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal