İki kız kardeşi hayattan kopardı: Otomobilin arkasında dikkat çeken yazı

Kütahya’da üst geçit kullanmadan yolun karşısına geçmek isteyen Mine Kurt ve Melike Kurt kardeşler, bir otomobilin kendilerine çarpması sonucunda hayatlarını kaybetti. Kazaya sebebiyet veren otomobilin arkasındaki yazı ise dikkat çekti.

18.08.2024-11:05 - (Son Güncelleme: 18.08.2024-11:05) İki kız kardeşi hayattan kopardı: Otomobilin arkasında dikkat çeken yazı

Kütahya’da iki kız kardeş acı bir şekilde hayatlarını kaybetti. Kütahya'da trajik bir kaza, iki genç kızın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Olay, gece saatlerinde Kütahya-Eskişehir karayolu üzerindeki Çiniciler Çarşısı önünde meydana geldi. 

İki kız kardeş hayatını kaybetti

DHA’da yer alan habere göre; Mine Kurt (16) ve Melike Kurt (15) kardeşler, yaklaşık 10 metre mesafede bulunan üst geçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmek istediler. Bu sırada Samet Sadıç yönetimindeki 43 AFL 546 plakalı Otomobil, kız kardeşlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri, kazayı görenlerin ihbarı üzerine hızla olay yerine geldi, ancak kız kardeşlerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobil sürücüsü Sadıç, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İki kız kardeşi hayattan kopardı: Otomobilin arkasında dikkat çeken yazı

Kaza haberini alarak olay yerine gelen Mine ve Melike Kurt'un babası Arif Kurt ve annesi Dilek Gürcan, kızıların cansız bedenlerini gördüklerinde büyük bir acı yaşadı. Ebeveynler, kaza yerinde birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Kızlarının cenazeleri, savcılık ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Otomobilin arkasındaki yazı dikkat çekti

Ayrıca, dikkat çeken bir ayrıntı olarak, kaza sırasında kullanılan otomobilin arkasında 'Killer 777' yazısının bulunduğu görüldü. Soruşturma devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal