Iğdır'da 95. Serhat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Iğdır'da düzenlenen toplantıya Bakan Yardımcısı İnan, farklı illerin valileri ve sektör temsilcileri katıldı.

10.10.2024-20:45 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-20:46) Iğdır'da 95. Serhat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Iğdır'da Önemli Toplantı Gerçekleşti

Serhat Kalkınma Ajansı'nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan'ın katılımıyla Iğdır'da yapıldı.

Toplantının Detayları

Iğdır Valiliği toplantı salonunda, Iğdır Valisi Ercan Turan başkanlığında düzenlenen buluşmaya, Kars Valisi Ziya Polat, Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca ve çeşitli belediye başkanları ile ticaret ve sanayi odalarının başkanları katıldı.

2024 Güdümlü Proje Desteği

2024 yılı için Güdümlü Proje Desteği kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın uygun gördüğü projeler, Serhat Kalkınma Ajansı tarafından değerlendirildi. Yönetim kurulu tarafından başarılı bulunan projeler onaylandı.

Gezi ve Ziyaretler

Toplantının ardından Bakan Yardımcısı İnan ve katılımcılar, Tuzluca'daki tuz mağaralarını gezdi. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'ne geçerek buradaki fabrikaları ziyaret ettiler.

Serhat Kalkınma Ajansının 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç...

Serhat Kalkınma Ajansının 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan'ın da katılımıyla Iğdır'da gerçekleştirildi. Iğdır Valiliği toplantı salonunda, Iğdır Valisi Ercan Turan başkanlığında yapılan toplantıya Kars Valisi Ziya Polat, Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Oda başkanları katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal