İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu? İETT öğrenci akbil kaç TL oldu?

İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 40 zammın ardından 'İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu?' sorusuna yanıt aramaları oldukça fazlalaştı. Çok sayıda öğrenci, İETT öğrenci akbilinin yeni zamla birlikte kaç lira oluğunu öğrenmeye çalışıyor.

06.04.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:38) İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu? İETT öğrenci akbil kaç TL oldu?

İstanbul'da toplu taşıma ücretleri hakkında yeni fiyat belirlemeleri bir süredir gündemdeydi. Bugün gerçekleştirilen UKOME toplantısında toplu ulaşıma yüzde 40 zam talebi kabul edilirken, İstanbulkart ücretleri de yeniden belirlendi.

İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu?

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) Nisan ayı toplantısın da alınan yüzde 40 zam kararı sonrası elektronik bilet taksi ve taksi dolmuşların yanı sıra minibüs ücretlerinin de fiyatları yüzde 40 oranındaki zamla yeniden güncellendi. İstanbul'da tam biletin yeni fiyatı 7,67 liraya çıkarken tam abonman ücretinin ise 602 liraya yükseltildiği bildirildi.

İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu?

İETT İstanbulkart öğrenci kart ücreti zam sonrası ne kadar oldu?

İstanbul'da yaşayan öğrencilerin en çok merak ettiği ücret ise İETT öğrenci akbili oldu. Yeni gelen yüzde 40 zam sonrası öğrenci abonman ücretinin 78 liradan 109 liraya çıktığı açıklandı.

UKOME'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise yeni tarife bedellerinin 9 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal