İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'daki Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla operasyonunda yaralanan polis memuru Adem Köş'ü hastanede ziyaret etti.

06.10.2024-12:13 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-12:13) İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'daki Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'daki Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Tuzla ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda yaralanan polis memuru Adem Köş'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Operasyon Hakkında Bilgi Verildi

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adem Köş'ün 3 Ekim Perşembe günü Tuzla'da düzenlenen bir operasyon sırasında ağır yaralandığını hatırlattı.

Bakan Yerlikaya'nın Ziyareti

Köş'ü hastanede ziyaret ettiğini belirten Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Çok şükür, doktorları durumunun iyiye gittiğini, bir müddet daha yoğun bakım ünitesinde kalacağını ve planladıkları bir operasyon olmadığını söylediler. Rabb'im Ademimizi evladına, eşine, ailesine ve vatanımıza bağışladı. Kahraman mesai arkadaşıma acil şifalar diliyorum. Gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Bu olay, emniyet güçlerinin zorlu görevlerinin bir kez daha hatırlatırken, toplumun güvenliği için çalışan kahramanları takdir etmek adına önemli bir vesile oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal