İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kadınlara Şiddete Sıfır Tolerans

İçişleri Bakanı Yerlikaya, kadınlara yönelik şiddete karşı kararlılıklarını vurguladı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

05.10.2024-21:16 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-21:16) İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kadınlara Şiddete Sıfır Tolerans

İçişleri Bakanı Huzurun Teminatı Olduğunu Açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen son olaylar hakkında bilgi aldı. Yerlikaya, kadına yönelik şiddete karşı sıfır tolerans politikası uygulayacaklarının altını çizdi.

Kadınların Huzuru İçin Mücadele Edilecek

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin huzuru" etiketiyle yaptığı açıklamada, "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmayacağız" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanlığı'nın, Türkiye'nin güvenliği için en temel ilkelerinin ülke huzurunu sağlamak olduğunu belirtti.

Kadına Şiddete Sıfır Tolerans

İstanbul'da güvenliği artırmak amacıyla emniyet personel sayısını artırdıklarını ifade eden Yerlikaya, "2024 yılının ilk yarısında İstanbul Emniyeti'ne katılan personel ve araçlarla birlikte personel sayımızı yaklaşık 7 bin artırdık" dedi. Gündüz ve gece ekip sayılarının da iki katına çıkarıldığını ekledi.

Başsağlığı ve Geçmiş Olsun Mesajları

Yerlikaya, vahşi bir cinayete kurban giden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için başsağlığı dileğinde bulunarak, Beyoğlu'nda tacize uğrayan kız için de geçmiş olsun dileklerini iletti. "Aziz milletimiz emin olsun, suç odaklarıyla 365 gün yılmadan mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Paylaşımında ziyarete ilişkin fotoğraflara da yer veren Yerlikaya, emniyet güçlerinin sürekli halkın hizmetinde olduğunu vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından "Türkiye'nin huzuru" etiketiyle yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal