İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'tan Şehit ve Gazi Ailelerini Ağırladı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şırnak'tan gelen şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelerek projelerini tanıttı.

26.10.2024-09:22 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-09:22) İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'tan Şehit ve Gazi Ailelerini Ağırladı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'tan gelen şehit ve gazi ailelerini Bakanlıkta ağırladı. Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, düzenledikleri "Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları Projesi" kapsamında bir araya geldiklerini belirtti.

Proje Kapsamı ve Amaçları

Bu proje ile birlikte, ülkenin farklı bölgelerinde yaşayan kadınlar ve genç kızlar, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tanışma fırsatı buluyor. Yerlikaya, şunları ifade etti:

"İçişleri Bakanlığımızın öncülüğünde ve valiliklerin katkılarıyla gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmalarda, Batman'dan Çanakkale'ye, Hakkari'den Nevşehir'e, Bitlis'ten Trabzon'a, Siirt'ten Bursa'ya, Diyarbakır'dan Van'a ve Şırnak'tan Ankara'ya kadar 1500 şehit ve gazi ailesini misafir ettik."

Şehit ve Gazi Aileleri Her Zaman Onur Kaynağıdır

Yerlikaya, projeye önem verdiklerinin altını çizerken, şehit ve gazi ailelerinin her zaman başlarının üstünde bir yeri olduğunu vurguladı. Ayrıca tüm şehitlere rahmet, gazilere ise sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'tan gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'tan gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlık olarak başlattıkları "Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları Projesi" kapsamında Şırnaklı şehit ve gazi ailelerini Bakanlık'ta ağırladıklarını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal